Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

охорона

Середа, 20 лютого 2019, 15:00

Стеця з ДБР Львівщини охоронятимуть за 990 тисяч

охорона

Держбюро розслідувань у Львові замовило послуги із охорони адмінбудівлі за 991 тис грн.

Львівське територіальне управління Державного бюро розслідувань провело тендер у системі ProZorro на послуги з охорони об'єктів та громадського порядку, які переможець повинен постачати до 31 грудня 2019 року.

Аукціон стартував 18 лютого, участь у ньому взяли: ПП "Танет" та управління поліції охорони у Львівській області, що запропонували за послуги 972 500 грн та 991 440 грн. Переможцем обрали управління поліції охорони у Львівській області, а очікувана вартість послуг становила 991 440 грн.

У закупівлі вказано, що йдеться про роботу посту охорони у адмінбудинку Держбюро Львова на вул. Кривоноса, 6, який працюватиме 24 години на добу без вихідних.

Переможець тендеру має забезпечити оперативне реагування нарядів груп затримання для підсилення фізичної охорони та підтримання належного громадського порядку будівлі Держбюро, пульта охорони та не менше 4 власних груп затримання для реагування на сигнали тривоги.

Нагадаємо, у 2017 році урядова конкурсна комісія обрала директором Державного бюро розслідувань Романа Трубу, а у вересні 2018 року Віталія Стеця призначили на посаду заступника керівника Львівського територіального управління Держбюро розслідувань.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.