Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

швидка допомога

Середа, 20 лютого 2019, 10:49

За добу на Львівщині чадним газом отруїлися дві школярки та пенсіонер

швидка допомога

До лікарні із симптомами отруєння чадним газом потрапили школярки Жидачівського та 64-річний мешканець Камянка-Буського районів.

Про це повідомляє департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Вчора, 19 лютого, близько 11:40 год, дві учениці школи у селі Тейсарів Жидачівського району поскаржилися на погане самопочуття через можливе отруєння чадним газом у класі. Одну дівчинку госпіталізували до Жидачівської центральної районної лікарні, іншу у супроводі батьків доставили до Стрийської міської лікарні.

Аварійна бригада ПАТ «Львівгаз» тимчасово припинила постачання газу до шкільної пічки у 6 класі. Згідно із результатами перевірки, порушень процесу газопостачання в інших класах не виявили, обставини інциденту нині з’ясовують.

Інший нещасний випадок стався у приватному будинку, в селі Хренів Камянка-Буського району. Близько 19:00 год 64-річний чоловік отруївся чадним газом і був доставлений до обласної клінічної лікарні із середнім ступенем отруєння.

Аварійники тимчасово припинили подачу газу в будинок, обставини події теж з’ясовують.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.