Зміст статті

22 лютого 2019олександр ковальчук

Кавалькада президентів. Ляшко

Президентська стезя 2019 з персонажами та картинками.

Кандидат у Президенти України Олег Ляшко (Радикальна партія Олега Ляшка).

Варіанти розпочинають цикл про учасників (та учасниць) президентських виборів 2019 року, які бували чи мешкали у Львові (а таких цьогоріч майже чимало), щоб ретроспективно поглянути на великий шовковий шлях персонажів, які зазіхнули на найвищу посаду в країні.

Галичина та Ляшко сотворені один для одного. Саме тому кожен візит головного українського радикала Олега Ляшка перетворюється на свято (нпрклд, на Санта-Барбарі чи на бронетанковому). На празник єднання місцевої спільноти, яка особливо ніжно горнеться до його щирого серця, бо прекрасно відчуває століттями усю різницю між чужим та своїм, рідним. І Ляшко саме такий: свій, рідний, питимий, кревний та єдиноутробний.

Ляшко потоваришує з найменшою комашинкою. Ляшко приголубить будь-яку корівка зі славетних Божих пасовищ. Кожне сотворіння на цій Землі відразу чує щем його нездоланного гуманізму за кожну піщинку, рослинку, тваринку та людинку довкола. Про це лише здогадуються (бо лиш незабаром насправді пізнають), але це саме він, Олег Ляшко, місцевий Франциск Ассізький – блаженний та святий співрозмовник птахів сих небесних. На подальших рівнях розвитку він мусить мироточити та зцілювати стражденних. Але поки, поки, це саме його артистизму боїться сама Юля Тимошенко і це саме його безпосередності так заздрить сам Садовий. Заздрить та тирить його фірмові фішки-ляфішки.

етапи великого шляху


команданте Ля


животворний хрест Ляшка


небесний перст Ляшка


святі реліквії Ляшка


санта-барбарське мучеництво Ляшка


Ляшко та вороги нації


Ляшко та бойові побратими


щит Ляшка


думи Ляшка


незнищенна броня Ляшка


Ляшко та кохані дівчата


Ляшко та улюблені хлопці

далі буде

Автор: олександр ковальчук

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.