Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівводоканал

Вівторок, 26 лютого 2019, 10:17

Львівводоканал планує на 13% підняти тарифи на воду

Львівводоканал

"Львівводоканал" провів засідання щодо коригування тарифів на послуги з централізованого водопостачання на 2019 рік.

Про це повідомила прес-служба ЛМКП "Львівводоканал".

На виконання вимог Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг 14 лютого 2019 відбулося відкрите обговорення проектів постанов НКРЕКП щодо встановлення тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення на 2019 рік.

Відповідно до поданих розрахунків та з врахуванням поправок, планові тарифи на 2019 рік для різних категорій споживачів зростуть від 11,97% до 13,01%. Зокрема:

- для споживачів, які не є суб’єктами господарювання у сфері водопостачання та водовідведення (багатоквартирні будинки), водоспоживання зросте на 11,97% і становитиме: централізоване водопостачання – 8,61 грн;  централізоване водовідведення – 4,50 грн.

- для споживачів, які не є суб’єктами господарювання у сфері водопостачання та водовідведення (приватний сектор) водоспоживання зросте на 13,01% і становитиме: централізоване водопостачання – 7,94 грн; централізоване водовідведення – 4,23 грн.

- для споживачів, які є ліцензіатами з централізованого водопостачання та водовідведення (оптових споживачів) водоспоживання зросте на 12,90% і становитиме: централізоване водопостачання – 3,52 грн; централізоване водовідведення – 1,12 грн.

Як наголосили у "Львівводоканалі", на зміну тарифів вплинули зростання цін на електроенергію, витрати на реагенти та на експлуатацію насосних агрегатів для підкачування води в мережі холодної води, зміни обсягу реалізації, оплата праці тощо.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.