Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міська рада

Середа, 27 лютого 2019, 16:47

Садофіли зупинили продаж будинку на Короленка,7

Львівська міська рада

Львівська міськрада стверджує, що суд зупинив дію рішення Львівської облради і сам аукціон з продажу приміщень на вул. Короленка, 7.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

Сьогодні Господарський суд міста Києва прийняв рішення про зупинення дії рішення Львівської обласної ради щодо продажу приміщень на вул. Короленка, 7, а також зупинив проведення самого аукціону з продажу цих приміщень – йдеться у повідомленні.

Господарський суд міста Києва розглянув заяву Львівської міської ради та ухвалив задовільнити заяву мерії Львова повністю, зокрема, зупинити дію рішення Львівської обласної ради "Про внесення змін до рішення Львівської обласної ради від 17.04.2018 року № 671 "Про приватизацію об'єктів комунальної власності територіальних громад області", а також зупинити проведення в електронній системі продажу на аукціоні з умовами малої приватизації – нежитлових приміщень площею 2929,9 кв м, що знаходяться за адресою: вул. В. Короленка, 7.

Також в.о. міського голови Львова Геннадій Васьків скерував листа голові Львівської обласної ради Олександру Ганущину та управлінню майном спільної власності ЛОР з проханням виконати ухвалу про забезпечення позову та не вчиняти жодних дій щодо відчуження комунального майна на вул. Короленка, 7."

В ухвалі йдеться про призупинення дії рішення, а справа по суті буде слухатись в Господарському суді. Судове засідання ще не призначили, ще все попереду. Ухвала є, дії рішення обласної ради про проведення аукціону зупинили" – зазначила очільниця юридичного департаменту Львівської міськради Гелена Пайонкевич.

Нагадаємо, Львівська облрада сьогодні продала приміщення колишньої школи-інтернату №2 на вул. Короленка, на які претендує "Центр опіки сиріт", київській фірмі за 35 млн грн. Про це повідомляється в системі Pro Zorro. 

Управління майном спільної власності Львівської обласної ради виставило на продаж у системі Pro Zorro за 29 233 680 грн нежитлові будівлі загальною площею 2929,9 кв.м на вул. В.Короленка, 7 у Львові. Йдеться про приміщення колишньої школи-інтернату №2, яке знаходиться на земельній ділянці, площею 0,7008 га, а його планують продати для використання в освітніх цілях. Аукціон стартував 27 лютого, участь у ньому взяли дві компанії: ТзОВ "Школа вільних та небайдужих" (Холдинг емоцій !Fest) і ТзОВ "Горизонт проперті", які запропонували за приміщення 29 526 016,80 грн та 35 100 000 грн відповідно. Переможцем обрали ТзОВ "Горизонт проперті".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.