Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Євген-Зенон Стахів

YouTube

Четвер, 28 лютого 2019, 12:27

У Львові в честь лауреата Нобелівської премії миру погасили маркований конверт

Євген-Зенон Стахів

У Львівській ОДА вшанували 75-річчя від дня народження лауреата Нобелівської премії миру Євгена-Зенона Стахіва.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні у Львівській облдежадміністрації урочисто погасили маркований конверт з нагоди 75-річчя від дня народження лауреата Нобелівської премії миру Євгена-Зенона Стахіва. Участь у заході взяв також керівник дирекції "Укрпошта" у Львівській області Микола Ростов.

За словами Євгена-Зенона Стахіва, останній раз до Львова він приїжджав у 1991 році як консультант для Світового банку і брав участь у розгляді проблеми водних ресурсів у Львові та по всій Україні.

"З цього часу багато змінилось в державі, і це позитивні зміни. Ми стежимо за подіями в Україні, допомагаємо державі через наших політиків, я займаюсь збройною допомогою для українців. Я себе вважаю українським науковцем", – зазначив він.

Також він додав, що під час зустрічі зі студентами розповість про Паризькі угоди та їх вплив на світ і Україну, а також про водні ресурси.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.