Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

зупинка громадського транспорту

Понеділок, 4 березня 2019, 17:42

Скляну зупинку на Сихові облаштують за 248 тисяч

зупинка громадського транспорту

Сихівська РА замовила у ТзОВ "Європейський парк" за 248 тис грн зупинку громадського транспорту, яку встановлять на вулиці району.

Сихівська районна адміністрація Львівської міської ради провела тендер у системі ProZorro на послуги з виготовлення та встановлення павільйонів очікування громадського транспорту на території Сихівського району Львова, які переможець тендеру має постачати до 31 грудня 2019 року.

Аукціон стартував 28 лютого, участь у ньому взяли дві компанії: ТзОВ "Європейський парк" та ТзОВ "Стріт Комфорт", які запропонували за встановлення зупинок 248 700 грн і 298 800 грн відповідно. Переможцем обрали ТзОВ "Європейський парк". Додамо, очікувана вартість послуг становила 300 000 грн.

Як йдеться у закупівлі, зупинка має бути скляна, розміром 2700 мм х 4000 мм х 1800 мм, а конструкція зупинки – розбірна.

                 

За даними порталу YouControl, ТзОВ "Європейський парк" зареєстроване з 2015 року у Львові, займається виробництвом будівельних металевих конструкцій і частин конструкцій. Кінцевим власником фірми є киянин Юрій Сорока, який також має ще декілька фірм різної сфери діяльності у Києві.

Розмір статутного капіталу підприємства становить 100 000 грн. Станом 1 лютого фірма мала податковий борг у 2 210 грн, а також щодо фірми відкрито 5 виконавчих проваджень.

Нагадаємо, з 2017 року у Львові розпочали облаштовувати нові зупинки (з двома рекламними конструкціями типу "сіті-лайт").

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.