Зміст статті

1 березня 2019олександр ковальчук

Кавалькада президентів. Гриценко

Президентська стезя 2019 з персонажами та картинками.

Кандидат у Президенти України Анатолій Гриценко (Громадянська позиція).

Варіанти розпочинають цикл про учасників (та учасниць) президентських виборів 2019 року, які бували чи мешкали у Львові (а таких цьогоріч майже чимало), щоб ретроспективно поглянути на великий шовковий шлях персонажів, які зазіхнули на найвищу посаду в країні.

Візитів Анатолія Гриценка до Львова можна згадати чимало за ці роки, але чимось примітним їхній перебіг ніколи не вирізнявся. Усі зустрічі справжнього полковника з місцевим населенням відбуваються у приміщеннях і тому слова "струменіє зоря і за обрій упав місяць яблуком червонобокий" трохи не про нього. Актор другого плану закономірно та переважно перебував десь за широкими спинами хедлайнерів непомітним камуфляжиком, який природно зливався з місцевістю. Але сьогоднішня акція Садового дещо підносить постать Гриценка в очах галасливої юрми, яка ще поки не знає чого вона хоче: клоунів з косою чи армійську субординацію без безпардонного панібратства.

етапи великого шляху


давним-давно


в маскарадних тенетах Возняка


Гриценко мугикає мелодію вальсу


Мій ласкавий та ніжний звір


і навіть Добродомов


не зможе захомутати


його громадянську позицію

далі буде

Автор: олександр ковальчук

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.