Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

трамвай №4

Понеділок, 4 березня 2019, 14:30

У Львові запустили трамвай з Сихова до Залізничного вокзалу

трамвай №4

Від завтра в місті курсуватиме новий трамвайний маршрут №4 від вулиці Вернадського до Залізничного вокзалу.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

З 5 березня з'явиться вісім нових трамваїв №4 із сполученням вул. Вернадського – Залізничний вокзал. Загальна тривалість такої подорожі становитиме 43 хв. в одну сторону. 

Перший трамвай відправлятиметься з вокзалу о 05:45 год. і курсуватиме до 23:10 год. 

"Впродовж тривалого часу, від коли тут курсує 8 трамвай, ми отримуємо звернення, пропозиції і прохання від сихівчан, в такому подібному маршруті як цей. Тривалий час ми аналізували пасажиропотоки, і зараз вже маршрут на тестовому виїзді, а від завтра уже стаціонарно буде на рейсі" – зазначив речник ЛКП "Львівелектротранс" Іван Бондар

Відтепер на трамвайному маршруті №8, який курсує з Сихова в центр міста, буде лише 14 трамваїв, а 8 вагонів їхатимуть новим маршрутом №4 до Залізничного вокзалу.

"На цьому маршруті виникають труднощі на площі Івана Франка, там періодично виникають корки, через те, що водії трамвая виїжають на зустрічну смугу. Але я думаю, що експлуатація покаже себе і подальша реконструкція площі Франка дасть можливість зробити її таким чином, щоб не виникало труднощів" – додав директор ЛКП "Львівелектротранс" В'ячеслав Кокошко.

Нагадаємо, ЛКП "Львівелектротранс" тестує Bluetooth-систему оплати проїзду замість купівлі паперових квитків.

Також, крім оплати через Bluetooth-систему, з 5 березня стартує смс-оплата.

З 7 березня також запрацює експериментальний трамвайний маршрут № 5 зі сполученням "вул. Промислова – Академія Мистецтв".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.