Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

центр Львова

Понеділок, 4 березня 2019, 16:33

У Львові стартує конкурс часткового відшкодування товаровиробникам за участь у ярмарках

центр Львова

Львівська міськрада частково відшкодовуватиме витрати львівських підприємств і підприємців за участь у ярмарках і виставках міста.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Департамент економічного розвитку Львівської міської ради оголошує конкурс з надання маркетингових ваучерів – часткового відшкодування витрат львівським товаровиробникам на участь у виставково- ярмаркових заходах у Львові.

До участі у конкурсі запрошуються учасники виставково-ярмаркових заходів, зареєстровані у Львові, які виробляють продукцію та мають організований виробничий процес, відповідно до чинного законодавства.

Підприємства-товаровиробники Львова, де працює більше 10 працівників та середня заробітна плата яких у 1,5 рази перевищує розмір мінімальної зарплати, та фізичні особи-підприємці (із штатом не менше 3 особи), матимуть право на часткове відшкодування своїх витрат на ярмарках Львова впродовж одного року.

Усі, хто має намір отримати відшкодування витрат та взяти участь у виставково-ярмаркових заходах, що затверджені рішенням виконавчого комітету, в термін до 20 березня поточного року звертається до департаменту економічного розвитку через Центр надання адміністративних послуг з заявкою відповідно до встановленої форми про участь в конкурсі.

Часткове відшкодування витрат на ярмарках підприємств і підприємців, згідно із ухвалою Львівської міськради, необхідне для підвищення конкурентноспроможності львівських товаровиробників та їх продукції, популяризації місцевих торгових марок.

Нагадаємо, цьогоріч у Львові проходитимуть 18 виставок та ярмарків.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.