Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Ощадбанк

Вівторок, 5 березня 2019, 11:05

Ощадбанк видаватиме субсидії лише після попередньої реєстрації

Ощадбанк

Отримати субсидію в Ощадбанку можна буде з 12 березня.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Громадяни, які не є пенсіонерами, зможуть отримати субсидії грошима з 12 числа кожного місяця. Про це повідомляє прес-служба Ощадбанку.

Як зазначили в прес-службі, якщо субсидіант, який не є пенсіонером, не має поточного рахунку в Ощадбанку, Міністерство соціальної політики надішле адресне повідомлення про суму призначеної субсидії та механізм її виплати через Ощадбанк.

"Підкреслюємо, що для зручності необхідно перед відвідуванням банку пройти реєстрацію на офіційному сайті або в контакт-центрі Ощадбанку" – ідеться в повідомленні.

При отриманні першої субсидії в грошовій формі через систему грошових переказів "Швидка копійка" субсидіанту буде запропоновано відкрити поточний рахунок, на який в подальшому буде зараховуватися субсидія.

При цьому, якщо субсидіант, який не є пенсіонером, вже має поточний рахунок в Ощадбанку, на нього буде зарахована субсидія.

В Ощадбанку зазначили. що, що субсидіантам-пенсіонерам не потрібно додатково реєструватись для отримання субсидії. Вони отримають субсидію одночасно з пенсією через "Укрпошту" або на свій банківський пенсійний рахунок у звичайні строки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.