Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Арсеній Яценюк

Вівторок, 5 березня 2019, 12:50

Яценюк назвав електорат Зеленського глобальними анархістами

Арсеній Яценюк

Колишній прем'єр вважає, що такі виборці не є протестним електоратом, а виступають виключно проти політичного класу.

Про це Арсеній Яценюк розповів у своєму інтерв'ю для Цензор.Нет.

На думку голови "Народного Фронту" Арсенія Яценюка в українській політиці з'явилося нове явище, яке він характеризує, як "глобальний анархізм".

"До недавнього часу були лише Юлія Тимошенко та Петро Порошенко взагалі ніхто третій навіть не був на горизонті. І тут раз – в один момент все змінилося. І тут приходить newcomer, який – чисто антиістеблішмент. Це не протестний електорат, це електорат проти політичного класу. Я на Київському безпековому форумі для молоді назвав – це новий глобальний анархізм" – заявив Яценюк.

За його словами, усі рейтинги будуть зрозумілі лише тоді коли ми побачимо результати на табло Центральної виборчої комісії.

На наступних парламентських виборах Арсеній Яценюк планує робити ставку на тих людей, які п'ять років в одній команді пропрацювали і добилися результату.

Нагадаємо, що "Народний фронт" планує поборотися за перемогу на парламентських виборах і за формування нового уряду України.

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.