Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

швидка допомога

Вівторок, 5 березня 2019, 13:37

За добу на Львівщині шістьох осіб госпіталізували через отруєння чадним газом

швидка допомога

Серед постраждалих є двоє дорослих та четверо дітей.

Про це повідомила прес-служба департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Вчора, 4 березня, о 20:20 год, у Львові в житловому будинку на вул. Замарстинівській отруїлися чадним газом двоє осіб, однією з яких є 3-річна дитина.

Обох постраждалих у стані середнього ступеню тяжкості госпіталізували у Львівську обласну клінічну лікарню та Львівську обласну дитячу клінічну лікарню.

Того ж дня, о 23:51 год, у Львові отруїлася 26-річна мешканка житлового будинку на вул. М. Вовчка. Жінку у стані середнього ступеню тяжкості доправили до Львівської обласної клінічної лікарні.

Ще один випадок отруєння чадним газом стався вночі 5 березня, о 00:28 год, у с. Старе Село, на вул. Залізничній. Внаслідок інциденту постраждали 4 особи, 3 з них – діти 7, 6 та 3 років. У стані середнього ступеню важкості їх госпіталізували у Львівську обласну клінічну лікарню та Львівську обласну дитячу клінічну лікарню.

Обставини подій наразі встановлюються.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.