Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ukrainaincognita.com

Четвер, 25 жовтня 2012, 12:14

Переможців конкурсу з облаштування відкритих просторів Бернардинського монастиря визначать у Львові у суботу

У суботу, 27 жовтня, у Львові визначать переможців конкурсу з облаштування відкритих просторів комплексу Бернардинського монастиря та відкриють виставку конкурсних робіт о 15:00 на пл. Ринок, 10.

 

«Подання робіт тривало понад три місяці, прийом робіт був завершений 8 жовтня 2012. На конкурс надійшли 30 проектів з цілого світу, які оцінюватиме журі вже в п’ятницю, 26 жовтня 2012 року», – зазначено у повідомленні.

Членами міжнародного журі стали викладачі, архітектори, мистецтвознавці, урбаністи з Німеччини, Польщі та України, Львівську міську раду представлятимуть Лілія Онищенко, начальник управління охорони історичної спадщини та Андріан Гутник, депутат міської ради, голова депутатської комісії архітектури, містобудування та охорони історичного середовища, а також представник спілки ICOMOS Україна.

Завданням конкурсантів було об’єднати всі території громадського простору концепцією та інтегрувати цю територію в історичний простір міста.

«Найважливіше – це громадський простір, який має стати місцем, де львів’яни залюбки проводитимуть свій час, це – один з наших найбільших пріоритетів роботи», – сказано у повідомленні. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.