Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

судова справа

Вівторок, 5 березня 2019, 14:51

На Львівщині судитимуть екс-голову сільради за махінації на 2,5 мільйони

судова справа

Колишній очільник сільської ради Старосамбірського району заподіяв збитків пайовикам на суму майже 2 500 000 гривень. 

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Самбірська місцева прокуратура скерувала до суду справу проти колишнього очільника сільської ради Старосамбірського району.

Зокрема, правоохоронці встановили, що посадовець підробив рішення виконкому місцевої ради, на підставі яких було передано товариству з обмеженою відповідальністю 12 об’єктів колишнього сільгосппідприємства. Серед них – приміщення корівника, кормоцеху, механічного цеху, заправний пункт та склад паливно-мастильних матеріалів. 

Зазначені приміщення та майно були реалізовані за ціною у 105 000 гривень, хоча їх фактична вартість становить майже 2,5 мільйона гривень.

За вчинене правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 6років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, зі штрафом від 500 то 1 тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

На незаконно реалізовані приміщення та майно накладено арешт.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.