Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

лавочки у Львові

Четвер, 14 березня 2019, 15:56

Урни та лавочки в центрі Львова відремонтує місцева фірма

лавочки у Львові

Галицька РА замовила за 175 тис грн у ПП "Герона" ремонт зупинок громадського транспорту, лавочок, урн та дитячих майданчиків у районі.

Галицька районна адміністрація Львівської міської ради провела тендер у системі ProZorro на послуги з поточного ремонту елементів благоустрою на території Галицького району Львова, які переможець тендеру має постачати до 31 грудня 2019 року.

Аукціон стартував 5 березня, участь у ньому взяли три компанії: ПП "Герона", ТОВ "Діан Груп" та ТзОВ "Європейський парк", які запропонували за свої послуги 184 790 грн, 183 800 грн та 175 500 грн відповідно. Переможцем обрали ПП "Герона", а очікувана вартість послуг становила 994 460 грн.

Закупівля складається із трьох лотів: 

- послуги з поточного ремонту вуличних меблів (зупинки громадського транспорту, лавки, урни) на території району, вартістю 200 000 грн;

- послуги з поточного ремонту дитячих майданчиків на території району, вартістю 294 460 грн;

- фарбування елементів благоустрою на території району, вартістю 500 000 грн.

За даними порталу YouControl, ПП "Герона" зареєстроване у Львові з 2006 року, займається наданням ландшафтних послуг. Кінцевим власником фірми є львів'янка Олена Герман.

Розмір статутного капіталу підприємства становить 50 грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.