Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

податкова у Львові

Середа, 6 березня 2019, 15:34

ДФС розділять на дві структури

податкова у Львові

Кабмін затвердив положення про розподіл Державної фіскальної служби на податкову та митну.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Кабінет міністрів України схвалив запуск реформи з розподілу Державної фіскальної служби, затвердивши положення про податкову та митну служби. 

На сьогоднішньому засіданні Кабмін затвердив положення про Державну податкову службу України, а також визначив, що вона реалізує державну податкову політику, адміністрування єдиного внеску на соціальне страхування, політику в сфері боротьби з порушеннями податкового законодавства.

Також затвердили положення про Державну митну службу, яка реалізує державну митну політику, політику у сфері боротьби з порушеннями митного законодавства. Діяльність Митної служби координує Кабінет міністрів України через міністра фінансів.

"Зазначеними положеннями визначаються основні завдання, функції Державної податкової служби України та Державної митної служби України, а також закріплюються повноваження голів зазначених служб", – йдеться в пояснювальній записці.

Нагадаємо, уряд вирішив розділити ДФС на податкову та митну служби ще в грудні 2018 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.