Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

підпільна гуральня

Четвер, 7 березня 2019, 12:45

На Львівщині закрили підпільну гуральню

підпільна гуральня

Поліцейські вилучили контрафакт на суму близько 2 мільйонів гривень.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

5 березня правоохоронці викрили цех з виготовлення фальсифікованого алкоголю, діяльність якого організували троє мешканців Радехівського району. Крім того поліцейські виявили дві так звані "перевалочні бази", з котрих фальсифікат реалізовувався невеликими партіями на території області. 

Під час проведення санкціонованих обшуків у зловмисників було вилучено майже 5 тонн спирту та спиртовмісної суміші, більше 65 тисяч марок акцизного збору з ознаками підробки, понад 1,5 тисячі пляшок з готовим фальсифікатом та обладнання, яке використовувалося для його виготовлення. 

Загалом правоохоронці попередили надходження на споживчий ринок області горілчаної продукції сумнівної якості на суму в понад 2 000 000 гривень. Вилучено два транспортні засоби (буси), один з яких обладнаний замаскованою  ємністю для перевезення спирту. 

Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.199 (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів) Кримінального кодексу України. 

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.