Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Стадіон "Торпедо"

photo-lviv.in.ua

Понеділок, 11 березня 2019, 18:45

Львівська міськрада викупить стадіон "Торпедо"

Стадіон "Торпедо"

Стадіон викуплять за ціною експертної оцінки, яку проведе банк "Львів".

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні депутати Львівської міськради прийняли рішення викупити у банку "Львів" майно та споруди на території стадіону "Торпедо", що на вул. Золота, 40а.

У початковому варіанті ухвали передбачалося здійснити викуп за 7,5 млн грн. Таку суму запропонував сам банк "Львів", попри нібито балансову вартість цього об’єкту у 8,9 мільйонів. Саме через чітко визначену суму підтримувати ухвалу не хотіли депутати найбільшої фракції "Самопоміч". Зокрема, голова фракції Юрій Мельник пропонував перенести розгляд питання до здійснення балансової оцінки. Втім, решта депутатів повернення стадіону місту підтримували.

Відтак, після довгої дискусії, під час перерви депутати домовилися прибрати з ухвали суму у 7,5 млн грн, натомість вписали, що викуп для суспільних потреб об’єкта нерухомого майна – стадіону та будівлі стадіону на вул. Золотій, 40-а здійснять за ціною експертної оцінки, яку проведе банк "Львів".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.