Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олександра Кужель

Вівторок, 12 березня 2019, 15:21

З точки зору економічного стану України ми на дні – Кужель

Олександра Кужель

Народна депутатка Олександра Кужель у Львові розповіла про економічний потенціал України. 

Сьогодні, 12 березня, у Львові народна депутатка, заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань промислової політики та підприємництва Олександра Кужель представила економічний потенціал України.

"Я підтверджую слова Юлії Тимошенко, яка на одному з телеканалів сказала, що ми на дні. Так, з точки зору економічного стану України, ми на дні" – заявила Олександра Кужель.

Щоб покращи стан України потрібно об'явити референдум на впровадження  нової Конституції, яку буде приймат народ України, а не парламент. Визнати антимонопольне рішення суду і ліквідувати монополії,  а відтак знизити ціни на газ, електроенергію і тепло, - зазначила вона. 

"Ви ж львівяни ви всі вірите, що ми в Росії газ не беремо. Хоч всі розуміють, що ми там його беремо. Ми отримуємо з Росії газ по 210$, тому що договір Юлії Тимошенко тільки в кінці березня закінчується, а нам ставлять ціну по 380$" – додала народна депутатка.

Кужель вважає, що якщо ліквідувати "Нафтогаз", то "народ не помітить втрати бійця".

"Львівоблгазу з вашої платіжки йде лише 8%, а 75 - йде "Нафтогазу", який не надає жодної послуги для вас. Це обанкрочує облгази" – пояснила Олександра Кужель.

Нардепка прокоментувала ситуацію з Пенсійним фондом в Україні. І розповіла, як можна підняти рівень пенсійного забезпечення. "Я пропоную, щоб в Україні дозволити провести ліцензування світових пенсійних фондів з обов'язковою страховкою українських вкладів", - сказала вона. 

Кужель вважає, що економічний стан країни можна покращити, якщо використовувати правильні економічні важелі і прорахувати все до останнього споживача.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.