Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

дороги Львівщини

Вівторок, 12 березня 2019, 19:25

Дорогами Львівщини займеться нове комунальне підприємство

дороги Львівщини

Львівська облрада створила КП ЛОР "Львівське обласне шляхово-ремонтне підприємство", яке займатиметься дорогами області.

Сьогодні на сесії Львівської обласної ради депутати підтримали рішення про створення комунального підприємства Львівської обласної ради "Львівське обласне шляхово-ремонтне підприємство". "За" проголосували 43 депутати.

Нове підприємство буде підпорядковуватися управлінню майном спільної власності Львівської обласної ради, а його статутний капітал становитиме 1 млн грн.

Підприємство створили для:

- проведення робіт з будівництва, реконструкції, капітальних, поточних ремонтів та експлуатаційного утримання автомобільних доріг та штучних споруд;

- санітарного прибирання доріг, тротуарів зупинок громадського транспорту;

- створення додаткових місць праці на основі отриманого прибутку, покращення соціально-економічних умов працівників.

Зазначимо, станом на сьогодні у підпорядкуванні Львівської обласної ради є 225 комунальних підприємств.

Додамо, на початку січня на посадовців ДП "Львівський облавтодор" подали до суду через порушення правил забезпечення дорожнього руху через смертельне ДТП на трасі Львів-Шегині у Городоцькому районі, де зіткнулися автоцистерна і два мікроавтобуси – від отриманих травм 2 осіб загинули, а ще 5 людей госпіталізвали у лікарню.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.