Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Електрон

Середа, 13 березня 2019, 12:20

Електрон виграв тендер на поставку вагонів для Київпастрансу

Електрон

Львівське спільне німецько-українське підприємство "Електронтранс" поставить 10 нових трамваїв для Києва. 

Комунальне підприємство "Київпастранс" провело тендер у системі ProZorro на закупівлю 10 трамвайних вагонів довжиною понад 26 метрів з низьким рівнем підлоги.

Аукціон стартував 25 лютого, участь у ньому взяли два підприємства: ТОВ "Спільне українсько-німецьке підприємство "Електротранс" та польська фірма Pojazdy szynowe pesa bydgoszcz spolka akcyjna, які запропонували свої послуги за 505 392 000 грн. та 568 442 509 грн. відповідно, а очікувана вартість послуг становила 568 632 000 грн.

Перемогу здобуло ТОВ "Електрон". Наразі київські комунальники очікують рішення львівського підприємства.

Згідно з вимогами, вагони повинні бути новими і виготовленими не раніше 2019 року. Трамвай повинен бути придатним для корисної експлуатації на термін 15 років і більше. Максимальна швидкість трамваю повинна становити не менше 70 км/год.

Трамваї мають бути обладнані системою відеоспостереження, автоматизованою системою оплати проїзду; у салоні повинно бути місце для встановлення Wi-Fi роутера і USB-портів для зарядки гаджетів; відведена кількість місць для сидіння має становити не менше 60.

Постачальник надає гарантію на трамваї - 24 місяці з дати введення в експлуатацію.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.