Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Анатолій Гриценко

Четвер, 14 березня 2019, 17:15

Гриценко та Добродомов ідуть в НАТО

Анатолій Гриценко

Анатолій Гриценко та Дмитро Добродомов уклали спільний меморандум про співпрацю демократичних сил України.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Лідер політичної партії "Громадянська позиція", кандидат у президенти на виборах Анатолій Гриценко та лідер політичної партії "Народний контроль" Дмитро Добродомов уклали спільний меморандум. Його метою є співпраця демократичних сил для побудови якісно нової країни.

Основні засади, які в ньому прописані: проведення деолігархізації; ефективна судова реформа; подолання бідності як головний пріоритет соціальної політики держави; впровадження політики відновлення територіальної цілісності України, повернення окупованих територій Донбасу та анексованого Криму.

"У меморандумі ключові засади внутрішньої та зовнішньої політики. Зовнішній курс незмінний. Докласти максимальні зусилля для вступу в ЄС та НАТО. Жорстка непорушна судова вертикаль, яка захищає права свободи та власність. Нульова толерантність до корупції" – сказав Гриценко.

Кандидат у президенти додав, що команди разом підуть і на парламентські, і на президентські вибори. У той же час Добродомов підкреслив, що зараз країна опинилась перед загрозами, з якими може боротись тільки проукраїнський, антикорупційний президент.

"Перша загроза – другий термін нинішнього президента, котрий загруз в корупційних скандалах. Друга – представники конкретних олігархів, котрі намагають встановити свою повну диктатуру. Третє – небезпечні об'єднавчі процеси в таборі проросійських політичних сил, які не приховують того, що хочуть повернути країну в орбіту Росії" – сказав Добродомов.

Нагадаємо, 7 березня 2019 року Дмитро Добродомов відмовився від участі у виборах на користь кандидата  Анатолія Гриценка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.