Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ензим

П'ятниця, 15 березня 2019, 10:30

На вулиці Личаківській зведуть новий дріжджовий цех

Ензим

Львівська міськрада дозволила звести на вул. Личаківській, 232 виробничий корпус для виробництва дріжджового концентрату.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження на реконструкцію з добудовою приватним акціонерним товариством "Компанія Ензим" головного виробничого корпусу для збільшення потужностей виробництва дріжджового концентрату на вул. Личаківській, 232.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Виробничий корпус збудують на земельній ділянці, площею 5,1701 га, яка є комунальною власністю. Категорія земель – землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення, вид використання – для виробничих потреб та обслуговування споруд.

Функціональне призначення земельної ділянки – зона В-4 – зона підприємств ІV класу шкідливості (нормативна СЗЗ – 100 м) відповідно до зонінгу Личаківського району.

Висота будинків не повинна перевищувати 28 метрів. Максимально допустимий відсоток забудови цієї земельної ділянки – 23%. Земельна ділянка на вул. Личаківській, 232 розташована поза межами території регулювання забудови міста.

ПрАТ "Компанія Ензим" – найбільший виробник дріжджів в Україні. Компанія не лише контролює більшу частину українського ринку дріжджів, а й постачає цей продукт за кордон, де має так само відчутну частку на ринку хлібопекарської продукції у Європі, передусім у Болгарії, Чехії, а також більш ніж у 10 інших країн Європи.

Нагадаємо, у червні 2015 року, у ПрАТ "Компанія Ензим" розпочали будівництво додаткової технологічної лінії для покращення очищення стоків.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.