Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

будинок на вул. К. Левицького, 10

city-adm.lviv.ua

Понеділок, 18 березня 2019, 11:16

Власник відновить зруйнований фасад історичної будівлі на вулиці Левицького

будинок на вул. К. Левицького, 10

Власник квартири, який пробив дверний отвір замість вікна, попередньо погоджується на відновлення фасаду до попереднього стану.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради

«У цю середу, на засіданні адміністративної комісії будемо розглядати протокол про накладення штрафу на власника приміщень у будинку на вул. К. Левицького, 10. Власник приміщень попередньо погоджується на відновлення. Тому на комісії в середу буде встановлено терміни відновлення" – повідомив заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко. 

Сьогодні ж спеціальна комісія дасть висновок щодо відновлення зруйнованого вікна – вартість і юридичну площину ситуації – додав він.

Нагадаємо, у п'ятницю 15 березня, на вулиці Костя Левицького 10, власник квартири самочинно пробив дверний отвір замість вікна.

Додамо, ще 7 березня інспекція ДАБК у м. Львові повіжомили про виявлення факту самочинного будівництва, з метою притягнення винних осіб до відповідальності, оскільки право архітектурно-будівельного контролю на даному об'єкті належить департаменту ДАБІ Львывської області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.