Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонт доріг

Понеділок, 18 березня 2019, 13:51

На Львівщині розпочався ремонтно-будівельний зезон на автомобільних дорогах

ремонт доріг

На дорогах державного значення ліквідували 86 207 м2 аварійної ямковості.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Львівській області.

Ремонтно-будівельний сезон 2019 року на автомобільних дорогах державного значення Львівської області розпочався із заходів підвищення рівня безпеки, зокрема ліквідація аварійної ямковості, відновлення бар’єрного огородження та дорожніх знаків.

У першу чергу, увагу зосередили на аварійно-небезпечних ділянках, зокрема, на автомобільних дорогах з високою інтенсивністю: М-11 Львів – Шегині, М-10 Львів – Краковець, М-09 Тернопіль – Львів – Рава-Руська, М-06 Київ – Чоп та Західний обхід Львова;

Окрім того, у Винниках на перетині автомобільних доріг міжнародного значення М-09 Тернопіль – Львів – Рава-Руська та М-06 Київ – Чоп відновили бар’єрне огородження та у Городку на автомобільній дорозі М-11 Львів – Шегині змінили організацію дорожнього руху.

Станом на 18 березня на дорогах державного значення ліквідували 86 207 м2 аварійної ямковості, відновили 1,5 км бар’єрного огородження, встановили та замінили 167 шт. дорожніх знаків. 

Нагадуємо, Львівська облрада планує створити нове комунальне підприємство, яке займатиметься дорогами області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.