Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

площа Двірцева

Четвер, 21 березня 2019, 12:31

У Львові через реконструкцію площі Двірцевої облаштують нову касу поблизу вокзалу

площа Двірцева

З 25 березня змінять рух автобусів, які курсують з автовокзалу "Двірцевий", тому касу з продажу квитків облаштують на парковці біля Залізничного вокзалу.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

З 25 березня через реконструкцію пл. Двірцевої закриють автостанцію біля Залізничного вокзалу, відтак змінять місце відправлення усі автобусні маршрути.

Автобуси до Трускавця і Моршину відправлятимуться із парковки біля Залізничного вокзалу, поруч із зупинками міського громадського транспорту, всі інші автобуси, які зараз курсують до автостанції "Двірцевої", тепер зупинятимуться на Приміському вокзалі.

Саме тому автостанція облаштує касу з продажу квитків на парковці біля Залізничного вокзалу, а також придбати квитки можна буде у працівників автостанції на Приміському вокзалі.

На міжнародні маршрути також можна буде придбати квитки он-лайн: на сайті ewe.ua.

Нагадаємо, з 1 березня розпочався І-ий етап реконструкції пл. Двірцева, під час якого закрили для проїзду водії приватного транспорту дорожню частину з лівого краю площі і до головного входу до вокзалу. Усі роботи із реконструкції площі планують завершити до кінця 2020 року.

Об’їзд дороги відбуватиметься відповідно до розробленої тимчасової схеми організації дорожнього руху.

Додамо, у зв'язку із реконструкцією, фонтан на площі демонтували.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.