Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Вардкес Арзуманян

П'ятниця, 22 березня 2019, 14:36

Вардкес Арзуманян розширить ресторан на Левандівці

Вардкес Арзуманян

Львівська міськрада дозволила добудувати оранжерею у ресторані "Тарон" на Левандівці.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження на реконструкцію приватним підприємством "ІКФ “Інтехна-Львів" існуючого ресторану з розширенням та добудовою малих архітектурних форм павільйону оранжереї на вул. Г. Кузневича, 16-А 

Підприємство "ІКФ "Інтехна-Львів" має розробити у спеціалізованій проектній організації або архітектора, який має кваліфікаційний сертифікат на виконання робіт, робочий проект та паспорт кольорового опорядження фасаду.

Функціональне призначення земельної ділянки – зона Р-3 – рекреаційна зона озеленених територій загального користування відповідно до зонінгу Залізничного району.

Ділянка знаходиться у комунальній власності. Цільове призначення земельної ділянки площею 0,2224 га – для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови.

За даними порталу YouControl, підприємство "ІКФ "Інтехна-Львів" зареєстрували ще у 2001 році із розміром статутного капіталу 1 574 400,00 грн. Його кінцевим власником є мешканець Львова Вардкес Арзуманян.

Окрім ресторану "Тарон" Арзуманян володіє кафе "Кентавр", пивним рестораном "Монс Піус. Пиво і м'ясо" та шампанерією "Х & Х".

Крім цього, у 1993 році заснував ресторанну компанію "Рестарон", а з 2006 по 2010 роки Вардкес Арзуманян був депутатом Львівської міської ради 5-го скликання.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.