Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Трускавець

Понеділок, 25 березня 2019, 13:46

Із квітня на Львівщині розпочнеться підготовка до Всеукраїнського перепису населення

Трускавець

У Трускавці та інших курортних містах окрім місцевого населення будуть переписувати відпочиваючих.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

У зв'язку з другим Всеукраїнським переписом населення, який запланований на 2020 рік, у квітні 2019 року на Львівщині стартує актуалізація карт місцевості в частині житлового фонду.

Також у вересні-жовтні цього року департамент розвитку містобудування буде винаймати персонал, який займатиметься актуалізацією карт методом обходу території.

"Люди вживу будуть прохидити територію, такі дані будуть корисними, як для перипису, так і для громадянської оборони. Наразі ми працюємо з міським головою Трускавця. У них уже створений реєстр нежитлового фонду" – заявила т.в.о директора департаменту архітектури та розвитку містобудування Оскана Ткачук.

За її словами, у Трускавеці, Східниці та Моршині експертам доведеться окрім  місцевих жителів переписати тимчасових відпочиваючих. Також восени розпочнуться підрахунки кількості мешканців області по кожному будинку.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.