Зміст статті

27 березня 2019олександр ковальчук

Юля велика та юлі маленькі

Блискавичний візит Юлії Тимошенко до Львова на крилах подальшої хуртовини.

Візит лідерки БЮТу Юлії Тимошенко до маленьких бютівчан у Львові.

Юля, звичайно, термінатор. Півтори години, захриплою, на підборах, нести політику партії в мозолисті маси так, що аж бринітиме кришталь. А ще співати та жартувати про плавки й Зеленського. Але за юрмистою ейфорією загалу та танцями Качмарика вже надто особливо помітна прірва між нею та шанувальниками її творчості. Між Юлею великою та юлями маленькими. На її мітингах нічого не змінилося за останні 15 років по цей бік колективної Юлі та деяких представників її місцевого почту. Можна брати старі фото та тексти і ніхто навіть не помітить різниці десятиліття. Змінюються лише гаджети для фоткання її чи з нею (як форма нової близькості).

Це її ласт шанс, лебедина пісня, а всі вони хочуть виїхати на її натрудженому горбі у вищі світи без жодних зусиль зі свого боку. Саме тому вони так вірять у її перемогу, бо без неї вони ніхто, порох, пил. Вони стали баластом, який потрібно скидати. Подібна ситуація, наприклад, зараз відбувається в Садового з тими його посіпаками, які зупинилися у розвитку або ж розуму яких недостатньо для звершення задач вищого порядку. Тому в деяких нардепів Самопомочі зараз тривають істеричні конвульсії прощання.

Колективна Юля місцевих, львівських, районних, рівнів загальмувала у розвитку. А Юля, Юля Тимошенко, за цей час еволюціонувала, вдосконалилась, апгрейдилась. Відсиділа та вийшла. Вона машина, кіборг, який лузає ці лушпайки, наче насіння. У неї фантастична мімікрія, вона всотує та переплавляє на власну користь будь-що. Креативний клас чи гасло "Слава Україні". Вона ніби народилася з ним на вустах. Хоча чому народилась? Вона його й придумала. Ілюстрацією цієї прірви між нею та її шанувальниками чи членами її партії й було те вчорашнє дарування їй портретика (якого поспіль на Львівщині?) від пензлика місцевої художниці.

Ця картинка нагадує давню байку про краватку для Ахметова від футболів Шахтаря та подальшу долю їхніх автівок (Орбу чи Зубова), які начебто згодом відчули на собі досвідчену руку битки. Реакцію Юлі на цей портрет варто переглядати декілька разів, хоча, звісно, все це значно більше нагадує один з епізодів Теорії великого вибуху. Там, де Емі дарує Пенні їх спільний портрет, який Пенні довго никала у закутках. Через декілька сезонів, коли Емі та Шелдон переїхали на стару квартиру Пенні, вони таки знову впарили її ще раз Пенні.

відео

світлинки


по той бік Юлі


по цей бік Юлі


по той бік Юлі

І наочний приклад можливих варіацій реакції на картинні подарунки від вже згаданої Теорії великого вибуху.

Автор: олександр ковальчук

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.