Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДТП

ГУ ДСНС у Львівській області

П'ятниця, 29 березня 2019, 10:13

У Львові дівчину збила машина, а потім переїхав автобус

ДТП

Через ДТП на вулиці Кульпарківській рятувальники за допомогою домкрата піднімали автобус, щоб вивільнити постраждалу.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, 28 березня, о 20:21 годині рятувальники отримати повідомлення про те, що на вулиці Кульпарківській трапилося надзвичайне ДТП. 30-річний водій автомобіля "Suzuki"  збив на пішохідному переході 16-річну дівчину, яку від удару відкинуло на зустрічний автобус. Внаслідок цього, дівчина потрапила під колеса маршрутки №118. 

Щоб визволити постраждалу з-під коліс маршрутки, 12 рятувальників за допомогою гідравлічного домкрата та пневматичних подушок підняли автобус та вивільнили потерпілу.

Внаслідок ДТП дівчина отримала тілесні ушкодження, а саме струс головного мозку, та закритий переломом хірургічної шийки правої плечової кістки. Потерпілу госпіталізували у травматологічне відділення 8 клінічної лікарні.

Обставини події встановлюються.

Нагадаємо, 21 березня, у Львові в мікрорайоні Рясне 2 водій маршрутки №11 переїхав 10-річну дівчинку, яка від отриманих травм померла на місці події.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.