Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

аварійна будівля

П'ятниця, 29 березня 2019, 15:30

У Львові відновлять дахи чотирьох аварійних будинків

аварійна будівля

Львывська міськрада виділила кошти на відновлення будинків на вул. Князя Романа, вул. Кирила і Мефодія, вул. Рибній і вул. Чорноморській.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради виділив 1 202 589 грн з резервного фонду міського бюджету на невідкладні аварійно-відновлювальні роботи у аварійних будинках міста.

Зокрема, відновлять дах житлової частини будинку № 36 на вул. Князя Романа, підпірно-огороджувальну стінку біля житлового будинку № 15 на вул. Кирила і Мефодія, дах житлового будинку № 3 на вул. Рибній та дах житлового будинку № 9 на вул. Чорноморській.

На реконструкцію цих будинків виділять відповідно 188 447 грн, 224 609 грн, 290 338 грн і 499 195 грн.

Нагадаємо, 4 січня міськрада ініціювала обстеження фасадів будинків міста на наявність аварійних елементів, а також заборонила утеплювати фасади у будинках-пам'ятках архітектури.

Зазначимо, 29 січня у Львові зайнялося горище будинку на вулиці Князя Романа, тому цей будинок включили у перелік аварійних. 

Додамо, рішення про відновлення цих аварійних будинків погодили ще 13 березня на засіданні міської комісії з питань ТЕБ і НС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.