Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

контрабанда

ГУ ДФС у Львівській області.

П'ятниця, 29 березня 2019, 16:26

У Рава-Руській виявили контрабанду китайських рибальських товарів

контрабанда

Працівники Львівської митниці вилучили рибальські снасті вартістю понад 6 мільйонів гривень.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДФС у Львівській області.

У пункту пропуску «Рава-Руська-Хребенне» митники затримали автомобіль, у якому намагалися ввезти в Україну рибальські снасті та приналежності.

Водій подав документи, згідно яких, цей товар переміщувався на адресу одного з ТОВ м. Миколаїв. Відправником та продавцем товару, зазначено компанію з Китаю, вага товару – 7900,20 кг., а вартість – 509 007 грн.

Під час митного контролю в автомобілі виявлено «рибальські снасті та приналежності» різних виробників, зокрема крісла, ліжка, жилка, сачки, катушки, сумки, рюкзаки, палатки та інше.

Згідно з маркуванням їх отримувач відрізняється від вказаного у документах.  На товарі зазначено, що їх має отримати підприємство в Києві. Також встановлено невідповідність щодо ваги та кількості переміщуваного товару.

Крім цього виявлено документи на частину товару, зазначена вартість у яких значно перевищує загальну суму усього вантажу. За цим фактом складено протокол про порушення митних правил.

Правоохоронці вилучили весь товар. За попередніми даними його вартість понад 6 мільйонів гривень. Справу скерують до суду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.