Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

виборча дільниця

Неділя, 31 березня 2019, 10:18

У Червонограді замінили голову однієї із виборчих дільниць через псування бюлетенів для голосування

виборча дільниця

Вчора у 124 виборчій дільниці міста замінили голову через псування бюлетенів для голосування.

Про це повідомляє ГО "Опора" у своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора, 30 березня, в окружній виборчій дільниці №124 (Червоноград, Сокальський район, частина Кам’янка-Бузького району) замінили голову, Ольгу Лотоцьку, від кандидата в президенти Віталія Скоцика через відкриття кримінального провадження.

Жінка помилково зіпсувала 180 бюлетенів для голосування, поставивши штамп "Вибув" навпроти прізвища Сергія Тарути. За цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження.

Як зазначили в ГО "Опора", це вже друге кримінальне провадження відкрите за фактом порушення в ОВК №124. Перше стосувалось подання кандидатури Наталії Дячук до складу дільничної виборчої комісії у 124 окрузі від Юрія Бойка. Як раніше повідомляла "Опора", Дячук заявила, що не писала заяви про згоду брати участь у роботі ДВК.

Новим головою комісії призначили Андрія Герасимова.

Нагадаємо, сьогодні у Львові запрацювали всі виборчі дільниці в кожному з районів міста. Усі виборчі дільниці у місті і області відкрились і працюватимуть до 20:00 год.

Додамо, на Львівщині у день виборів працює телефонна гаряча лінія. Загалом у виборах Президента України можуть взяти участь 1,9 млн виборців у Львівській області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.