Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Блок Петра Порошенка

Неділя, 31 березня 2019, 10:58

В інтернеті з’явилася інформація про штаб Порошенка на Львівщині

Блок Петра Порошенка

Львівський обласний штаб Блоку Петра Порошенка очолює голова ОДА Олег Синютка.

Про це повідомляє Інтернет-видання "Карусель-2019".

За офіційними даними, Львівський обласний штаб Блоку Петра Порошенка очолює голова Львівської ОДА Олег Синютка, а першим заступником є політтехнолог, завідувач кафедри політології ЛНУ ім. Франка Анатолій Романюк. Він є начальником рідного брата екс-керівника цієї фракції у парламенті нардепа Ігоря Гриніва Юрія Гриніва.

Додамо, Юрія Гриніва призначили в.о.керівника Львівського осередку партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" у 2017 році.

Загалом центральний обласний штаб Блоку Петра Порошенка налічує 45 осіб. Він покликаний координувати роботу 31 міського та районного штабів. Також у самому Львові створено 6 районних штабів, котрі підпорядковують міському штабу.

Нагадаємо, сьогодні у Львові запрацювали всі виборчі дільниці в кожному з районів міста. Усі виборчі дільниці у місті і області відкрились і працюватимутьдо 20:00 год.

Додамо, на Львівщині у день виборів працює телефонна гаряча лінія. Загалом у виборах Президента України можуть взяти участь 1,9 млн виборців у Львівській області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.