Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Неділя, 31 березня 2019, 14:12

У Львові виборцю видали бюлетень, на якому була позначка за іншого кандидата

Інцидент трапився на дільниці у Галицькому районі Львова. 

Сьогодні у Львові, у Галицькому районі, на одній з виборчих дільниць громадянину видали бюлетень, на якому вже була позначка за Олега Ляшка.

Про це повідомили в.о. голови Львівської міської партійної організації ВО "Батьківщина" Наталя Тимчій.  

"Громадянину видали бюлетень, він зайшов в кабінку, вийшов з цієї кабінки і заявив, що на його бюлетені вже є проставлена позначка за кандидатуру Ляшка", – розповіла Наталя Тимчій.

Правоохоронці з`ясували обставини інциденту. Виявилось, що виборець. який стверджував про таке, був в неадекватному стані. Роботу на дільниці не припинили, однак виникли труднощі, через що утворилися черги.

На декількох дільницях 116  в.о. у Львові поліція незаконно просила фотографувала посвідчення спостерегачів.

"Декілька випадків на інших дільницях, коли поліція просила офіційних спостерегачів показувати їхнє посвідчення і фотографувала їх, при тому не вимагала показати їхні особисті документи, такі як паспорт" – додала Наталя Тимчій.

У 118 окрузі зафіксували спробу передачі бюлетеня від виборця до спостерігача.

На цьому ж 118 окрузі члени дільниць не знають як себе поводити з виборцями, які приходять з ID-картками, а не з паспортами. Також є декілька спроб видачі бюлетенів без паспортів.

Нагадаємо, на дільниці у Львові виборці пошкодили плакат Порошенка. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.