Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Зеленський

Понеділок, 1 квітня 2019, 10:56

В першому турі виборів лідирує Зеленський

Володимир Зеленський

Кандидат у президенти Володимир Зеленський набрав більше 30% голосів на виборах.

Про це повідомляє РБК-Україна.

За підсумками опрацювання 62,28% протоколів Центральною виборчою комісією на президентських виборах лідирує Володимир Зеленський, який набрав 30,40% голосів. 2 місце посів чинний глава держави Петро Порошенко з 16,36% голосами.

За лідерку ВО "Батьківщина" Юлію Тимошенко проголосували 13,08% виборців, за кандидата від "Опозиційної платформи – За життя" Юрія Бойка – 11,56%.

Лідера партії "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка підтримали 7,06%, екс-главу СБУ Ігоря Смешка - 5,92%, лідера "Радикальної партії" Олега Ляшка - 5,13%, кандидата від партії "Опозиційний блок" Олександра Вілкула - 4,30%, представника партії "Свобода" Руслана Кошулинського - 1,66%.

За позафракційного депутата Юрія Тимошенка проголосували 0,6%, за кандидата від "Українського об'єднання патріотів - "УКРОП" Олександра Шевченка - 0,54%, лідера "Громадсько-політичного руху "Справедливість" Валентина Наливайченка підтримали 0,22% виборців.

Решта кандидатів набирають менше 0,2% голосів.

1,17% виборчих бюлетенів визнали недійсними.

Нагадаємо, вчорав, 31 березня, в Україні відбулися вибори Президента України. Виборчі дільниці працювали з 08:00 до 20:00 год. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.