Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

рибальство

Понеділок, 1 квітня 2019, 10:55

На Львівщині до липня заборонили ловити рибу

рибальство

З 1 квітня до 30 червня у водоймах Львівської області стартує нерестова заборона на ловлю риби.

Про це повідомляє Головне управління Держрибагентства у Львівській області.

На територiї Львiвської областi дiятиме заборона на рибальство та вилов ракiв:
    – у басейнi р. Днiстер – з 1 квiтня по 10 червня;
    – у басейнах рiк Захiдний Буг, Сян та Стир – з 1 квiтня по 20 травня;
    – у всiх водосховищах, технiчних водоймах – з 1 квiтня по 10 червня;
    – в рiчцi Захiдний Буг: вiд автомобiльного мосту дороги на с. Яструбичi, Радехiвського району з лiвого берега по течiї до автомобiльного мосту дороги на с. Волсвин; вiд бетонного мосту об'їзної дороги м. Червоноград по обидва боки до витоку рiчки Бiлий Стiк; вiд автомобiльного мосту в м. Сокаль до старого залiзничного мосту дороги на хiмiчний завод; вiд межi м. Червонограда до межi с. Конотопи (Сокальський район); вiд межi с. Ульвiвок Сокальського району до автомобiльного мосту дороги на м. Нововолинськ (Сокальський район).

    – в рiчцi Солокiя: в межах м. Червоноград вiд автомобiльного мосту по вул. Львiвська вниз по течiї до бетонного мосту по вул. Й.Слiпого;

    – у Добротвiрському водосховищi ("Добротвiр"): на лiвому березi за течiєю р. Захiдний Буг вiд 500-метрової зони суб'єкта племiнної справи садково-рибного господарства до 500-метрової зони греблi Добротвiрської теплоелектростанцiї ПАТ "ДТЕК Захiденерго".
    – у водоймi в м. Соснiвка (Сокальський район) – протяжнiстю 400 м берегової лiнiї зi сторони лiкарнi в м. Соснiвка.

З 1 квiтня заборонено будь-яке рибальство у всiх iнших водоймах, у тому числi наданих в оренду (крiм виробникiв продукцiї аквакультури, зареєстрованих в органах рибоохорони). 

Вилов риби в нерестовий перiод дозволено всiм громадянам однiєю поплавковою або донною вудкою з одним гачком та спiнiнгом з берега на спецiально визначених дiлянках.

Нагадаємо, у 2018 році штраф за незаконне рибальство сягає до 6 800 грн.

Крім того, за кожну незаконно виловлену рибину нараховується розмір завданої шкоди: сом – 425 грн, щука – 340 грн, судак - 510 грн, лящ – 170 грн тощо.

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.