Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вибори

Понеділок, 1 квітня 2019, 16:03

Результати першого туру президентських виборів оголосять до 10 квітня

вибори

Результати першого туру президентських виборів офіційно планують оголосити до 10 квітня.

Про це повідомляє РБК-Україна.

За словами заступника голови Центрвиборчкому Євгена Радченка, результати першого туру виборів 2019 оголосять до 10 квітня у встановлені законом терміни. Він також додав, що на сьогодні складно спрогнозувати дату оголошення офіційних результатів.

"Я не знаю, як будуть везти бюлетені до окружних комісій, і як протоколи будуть везти з ОВК. Графіка немає. Як можна оцінювати процес, якщо здала тільки одна комісія з двох дільниць?", – заявив Радченко.

Нагадуємо, ЦВК опрацювала 80,33% бюлетенів:  лідером першого туру президентських виборів став Володимир Зеленський з результатом в 30,41% голосів виборців. Петро Порошенко, який посів другу сходинку, отримав 16,03%, а Юлія Тимошенко, яка стала третьою, мала 13,24% голосів.

Також сьогодні стало відомо, що Центральна виборча комісія планує оголосити про початок другого туру президентських виборів, який відбудеться 21 квітня.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.