Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Юріс Пойканс

Вівторок, 2 квітня 2019, 15:09

Львів'яни тепер літатимуть до Риги

Юріс Пойканс

У Львівському аеропорті офіційно представили авіарейс до Риги.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні у Міжнародному аеропорті ʺЛьвівʺ ім. Данила Галицького авіакомпанія ʺAirBalticʺ та  посольство Латвійської Республіки в Україні презентували нове авіасполучення Рига – Львів – Рига.

За словами посла Латвії Юрія Пойканса, Львів стане вже 3 пунктом призначення "AirBalticʺ в Україні після Києва та Одеси. "Це дуже важливий крок для відносин між країнами. Цим рейсоми ми знову відкриваємо один одного. Львів це не тільки місто в Західній Україні, а й ворота до Трускавця, Східниці та інших курортів".

За словами генеральної директорки аеропорту ʺЛьвівʺ Тетяни Романовської, робота над появою цього нового рейсу тривала 3 роки. ʺНовий авіарейс Львів – Рига забезпечить зручні можливості з'єднання між цими двома містамиʺ, - сказала 

"AirBalticʺ виконуватиме польоти з Риги до Львова чотири рази на тиждень на літаку BombardierQ400 NextGen, тривалість польоту – 1 год. 50 хв. мінімальна ціна квитків на цей напрямок у тарифі «Базовий» складає 49 євро, а в тарифах «Преміум» та «Бізнес» – 115 та 399 євро відповідно.

Нагадаємо, з червня італійська авіакомпанія Ernest Airlines знову літатиме зі Львова у Венецію. 

Також маршрутка сполученням "аеропорт "Львів" – Залізничний вокзал" курсуватиме до кінця цього року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.