Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вибори 2019

Четвер, 4 квітня 2019, 10:18

Садовий повісив президентські вибори у Львові на Литвинюк

вибори 2019

Андрій Садовий створив робочу групу для проведення другого туру президентських виборів, яку очолила Матра Литвинюк.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №125 від 2 квітня 2019 року.

Андрій Садовий розпорядився створити робочу групи зі сприяння проведення 21 квітня другого туру голосування з чергових виборів Президента України.

"Утворити робочу групу зі сприяння проведення повторного голосування 21 квітня 2019 року з чергових виборів Президента України 31 березня 2019 року та затвердити її склад" – йдеться у документі.

Керівником робочої групи стала керуюча справами виконкому Марта Литвинюк.

До складу групи також увійшли: в.о. директора департаменту "Адміністрація міського голови" Євген Бойко, директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Ірина Маруняк, начальник управління освіти департаменту гуманітарної політики Зоряна Довганик, в.о. заступника міського голови з гуманітарних питань, директор департаменту гуманітарної політики Галина Слічна, а також голови районних адміністрацій Львова.

Згідно із розпорядженням, робоча група забезпечити підготовку та проведення повторного голосування 21 квітня згідно з вимогами законодавства України, а також підпорядкування та координацію роботи районних робочих груп з міською робочою групою.

Нагадаємо, ЦВК опрацювала 100% голосів: у другий тур виборів проходять Володимир Зеленський і Петро Порошенко. Натомість у Львівській області лідирує Петро Порошенко, якого підтримали 468 019 мешканців області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.