Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

пікет міськради

Четвер, 4 квітня 2019, 10:48

Львівську міськраду пікетують через будівництво у мікрорайоні Голоско

пікет міськради

Більше 30 мешканців вимагають скасувати рішення про будівництво багатововерхівки на вул. Заозерній.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні зранку під стінами Львівської міської ради зібралися більше 20 мешканців Шевченківського району, що у мікрорайоні Голоско, які протестують проти спорудження будинку на вул. Заозерній, 37.

Мешканці заявляють, що будівництво багатоповерхового будинку суперечить встановленим українським законодавством нормам.

"Ми двічі зверталися до депутатів міської ради, однак забудовник з ними домовився, і вони визнали це законним", – заявляють пікетувальники.

За їхніми словами, чиновники також дозволили забудовнику змістити червону лінію розмежування між будинками, однак через активне втручання місцевих мешканців будову призупинили.

Додамо, ще у 2017 року виконком Львівської міської ради дозволив Гладун С. Г. звести багатоквартирний житловий будинок з вбудованим підземним паркінгом на вул. Заозерній, 37.

Нагадаємо, раніше Варіанти з'ясовували, як у Львові процвітає будівельний бізнес та яким чином в історичній частині міста з'являються нові незаконні споруди.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.