Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

дитячий садочок

Четвер, 4 квітня 2019, 11:05

Депутати вимагають перевірити усі дитячі садочки Львова

дитячий садочок

Львівські депутати звернулися до Андрія Садового з вимогою перевірити усі ДНЗ Львова через отруєння дітей у дитячому садочку №130.

Про це сьогодні під час сесії Львівської міської ради заявила депутат від ВО "Свобода" Мар'яна Батюк.

"Вважаю неприпустимим випадки отруєння дітей взагалі, але те, що такий випадок стається вдруге за 3 місяці – показник проблем в системі перевірки та контролю за функціональністю ДНЗ Львова.

Саме тому сьогодні наша фракція вимагала провести негайні додаткові перевірки дошкільних навчальних закладів та повідомити громаду про її результати" – пояснила Мар'яна Батюк.

Зазначимо, 1 квітня до лікарні міста госпіталізували 4 дітей, віком від 3 до 5 років, з діагнозом "гостра кишкова інфекція", які є вихованцями ДНЗ №130.

Мар'яна Батюк додала, що це вже не перший випадок з отруєнням дітей у місті: на початку 2019 року у ДНЗ №153 отруїлось 10 дітей ясельної групи. Причиною зараження став ентеровірус – вірус, що передається водним та харчовим шляхом.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.