Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

8-а лікарня Львова

google.com.ua

П'ятниця, 5 квітня 2019, 12:22

У 8-ій лікарні Львова облаштують відділення комп’ютерної томографії

8-а лікарня Львова

Львівська міськрада дозволила 8-ій міській клінічній лікарні Львова влаштувати відділення комп’ютерної томографії на вул. В. Навроцького.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження на реконструкцію Комунальним некомерційним підприємством "8-а міська клінічна лікарня м. Львова" приміщень першого поверху кардіологічного корпусу цієї лікарні на вул. В. Навроцького, 23 з влаштуванням відділення комп’ютерної томографії. Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Нове відділення облаштують на території лікарні, яка займає земельну ділянку, площею 4,3671 га, що є комунальною власністю і призначена для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги. Категорія земель – землі житлової та громадської забудови, а вид використання – обслуговування будівлі закладу охорони здоров’я.

Функціональне призначення земельної ділянки – зона Г-5 – лікувальні зони відповідно до плану зонінгу Сихівського району.

Зазначимо, 8-у міську клінічну лікарнюЛьвова очолює Василь Обаранець.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.