Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Атракціон "Дзвіночок"

П'ятниця, 5 квітня 2019, 14:12

Парк імені Богдана Хмельницького позбувся "Дзвіночка"

Атракціон "Дзвіночок"

З балансу парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького списали старий атракціон "Дзвіночок". 

Сьогодні, 5 квітня, виконавчий комітет Львівської міської ради дозволив ЛКП "Львівський центральний парк культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького" списати зі свого балансу непридатний для подальшого використання атракціон "Дзвіночок", 1986-го року виготовлення. 

"Первісна вартість атракціону становить 11 233,33 гривень. Його демонтують та здадуть на металобрухт. Натомість, на місці "Дзвіночка" встановлять новий атракціон "Летюча машина", на який нещодавно було оголошено тендер" – повідомили в управлінні культури ЛМР.

Нагадаємо, нещодавно ЛКП "Львівський центральний парк культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького" замовив новий атракціон за 951 тис грн у київської фірми.

Додамо, у листопаді 2018, з балансу парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького списали старий атракціон "Сюрприз". 

У серпні 2018 Львівська міськрада виділила 592 тис грн управлінню культури як внески до статутного капіталу ЛКП "Львівський центральний парк культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького".

Варіанти зробили дроно- і фоторепортаж із “хоспісу роботів” - осіннього Парку культури, у якому доживають віку ретро-атракціони.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.