Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

виборча дільниця

Вівторок, 9 квітня 2019, 13:57

Аласанія пропонує ввести ток-шоу після дебатів

виборча дільниця

"Суспільне" готове організувати ток-шоу після президентських дебатів, які мають відбутися 19 квітня.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Голова національної телерадіокомпанії Зураб Аласанія заявив під час брифінгу, що «Суспільне» може організувати ток-шоу одразу після президентських дебатів.

При цьому Аласанія висловив сумніви, що Петро Порошенко і Володимир Зеленський дійсно хочуть проведення дебатів. Однак голова «Суспільного» заявив про готовність організувати дебати у відповідності із законодавством та постановою ЦВК.

«Після цього готовий надати кандидатам можливість провести ток-шоу з експертами і журналістами, якщо вони будуть до цього готові, поза державного фінансування», – додав він.

Нагадаємо, керівництва МВС та Нацполіції обговорили організацію охорони на стадіоні НСК «Олімпійському» на час проведення дебатів.

Також сьогодні один з кандидатів, Володимир Зеленський відмовився від проведення дебатів у студії «Суспільного» і наполягає, щоб зустріч із суперником Петром Порошенком відбулася саме 19 квітня на стадіоні НСК «Олімпійському». Натомість ЦВК наполягає, що президентські дебати мають відбутися в телестудії «Суспільного».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.