Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

теплопостачання

Четвер, 11 квітня 2019, 10:25

Через похолодання у Львові відновили опалювальний сезон

теплопостачання

Сьогодні відновили подачу опалення до всіх будинків міста.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Від завтра, 11 квітня, через пониження температури зовнішнього повітря у Львові відновлять теплопостачання до будинків міста.

"У зв’язку з потеплінням, із понеділка ми офіційно призупинили подачу опалення. Однак, аналізуючи прогноз погоди, ми передбачали, що вже з четверга його буде відновлено. Отож сьогодні, 11 квітня, теплопостачальні підприємства відновлюють подачу опалення до всіх своїх споживачів. Усі комунальні служби, які дотичні до процесу, отримали доручення – скоординувати свої дії, щоб до кінця дня опалення було в усіх будинках», – повідомив заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак. 

Нагадаємо, як наголошують тепловики, станом на сьогодні, 97% усіх споживачів житлового фонду, який обслуговує "Львівтеплоенерго", мають загальнобудинкові лічильники.

Отож, вони самі можуть регулювати подачу тепла в будинок: встановлювати комфортну для них температуру та економити кошти.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.