Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Міс Львів

Четвер, 11 квітня 2019, 12:49

У конкурсі "Міс Львів-2019" візьмуть участь 14 дівчат

Міс Львів

16 квітня 14 львів'янок візьмуть участь у ювілейному конкурсі "Міс Львів-2019".

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

У вівторок, 16 квітня, о 19:00 у залі Львівської опери відбудеться ювілейний гала-концерт "Міс Львів-2019", присвячений 10-річчю конкурсу, на якому зберуться 10 титулованих "Міс Львів". У конкурсі візьмуть участь 14 дівчат віком від 16 до 24 років – переважно студентки львівських вузів.

Окрім титулу "Міс Львів", вручатиметься також титул "Міс Добре Серце" за реалізацію соціальних проектів, які традиційно організовують із громадською організацією "Розвиток громади". 

"Кожного року ми організовуємо нові соціальні проекти, і їх результати ми покажемо у відеоматеріалі зі сцени Оперного", – заявила директорка конкурсу Валерія Никифорець.

Також на сцені Львівської опери вручатимуть додаткові стрічки, а саме "Міс Дружба", яку обиратимуть самі учасниці конкурсу, "Міс Глядацьких симпатій", яку обиратимуть за результатами голосування на сайті 032, "Міс Фото" та "Міс Усмішка".

Ведучим вечора буде Тимур Мірошниченко. Також на сцені виступатимуть гурт Антитіла, Мама Ріка, Артем Пивоваров, Рекенвальд, BAKUN, буде присутня Катерина Осадча з "Світським життям". Окрім традиційних виступів учасниць в купальниках та вечірніх платтях, відбудеться також показ в стилі львівських батярів.

Нагадаємо, для конкурсу "Міс Львів 2018" виготовили нову корону, для якої черпали натхнення у силуетах корони засновника Львова Данила Галицького. Переможниця "Міс Львів 2018" Наталія Болюх стала фіналісткою конкурсу краси "Міс Україна-Всесвіт 2018".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.