Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Четвер, 11 квітня 2019, 18:15

11 квітня: найпопулярніші запити у Google

Львів

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 11 квітня, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію, що кандидату президенти Володимир Зеленський в разі обрання президентом планує запросити Велику Британію та США до участі в переговорах у нормандському форматі, а Віктора Медведчука позбавити ролі посередника в переговорах із Росією.

Згодом команда Зеленського офіційно заявила, що жодних кадрових рішень ще не ухвалено, а імена кандидат оголосить сам до другого туру виборів президента. 

За їхніми словами, зараз триває процес аналізу та відбору кандидатур для призначення на державні посади, які перебувають у компетенції президента.

Цей запит набрали понад 2 тисячі українців.

Важливими новинами цього дня на Варіантах була інформація про те, що:

- Львівська міськрада продає приміщення у будинку на вул. Труша, 8 за 158 тис грн, що становить на 50% менше, ніж його початкова вартість;

- Єгор Соболєв вирішив залишити фракцію "Самопоміч" через корупційні скандали та заявив, що в українській політиці не вистачає лідерів;

- до Львова з візитом приїхав митрополит Київський і всієї України та предстоятель Православної церкви України владика Епіфаній.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.