Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

хабар

П'ятниця, 12 квітня 2019, 13:42

Чиновницю Бориславської міськради викрили на хабарі у 1000 доларів

хабар

Керівниця одного із відділів Бориславської міськради вимага хабар у підприємця за розміщення газозаправочного комплексу.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора правоохоронці затримали керівника одного із структурних підрозділів Бориславської міської ради під час отримання 1 000 доларів хабара.

Чиновниця вимагала гроші від підприємця за видачу відповідних документів на розміщення газозаправочного комплексу.

Наразі жінці повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 КК України (одержання службовою особою, яка займає відповідальне становище, неправомірної вигоди для себе за вчинення такою службовою особою в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду, будь-якої дії з використанням свого службового становища, поєднаному з вимаганням неправомірної вигоди).

Їй загрожує до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна та з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, а суд відсторонив її від займаної посади на 2 місяці.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.